Bel mij: 06 1050 1958

Maak uw mooie erfgoed tastbaar met een luisterzuil.

Stel u voor … u staat voor deze prachtige locatie, en wat denkt u dan? Wat zou zich hier afgespeeld hebben in het verleden? Hoeveel meerwaarde geeft het bezoekers als u het hele verhaal kunt vertellen én laten zien met een luisterzuil. Hoe mooi zou het zijn als dit weer gaat leven?

Wist u dat Nederland meer dan 60.000 monumenten bezit, waarvan er velen zijn te bezoeken of te bekijken. Erfgoed is namelijk een onmisbare bouwsteen in onze samenleving. Deze cultuurmonumenten zijn vaak stille getuigen van een markant verleden. Met onze mooie luisterzuilen kunt u de vaak mooie en bewogen geschiedenis van een monument een nieuwe stem geven.

Luisterzuilen, duurzaam en autonoom.

We maken dit mogelijk door gebruik te maken van duurzame, handmatig opgewekte energie te combineren met moderne elektronica. Het resultaat is een fraai vormgegeven, vandaalbestendige luisterzuil die het verhaal vertelt nadat de bezoeker deze heeft geactiveerd door aan de schijf te draaien of het voetpedaal te bedienen. De zuilen hebben geen extra spanning of stroom nodig en zijn dus volledig duurzaam en autonoom. Het gesproken woord kan eventueel nog worden voorzien van een geursensatie. Er zijn diverse mogelijkheden om meerdere fragmenten af te spelen of via een piëzo drukknop een keuze te maken.

Onze interactieve luisterzuilen voor erfgoedbeleving zijn er in 3 uitvoeringen maar kunnen indien gewenst ook in een gepersonaliseerde uitvoering gemaakt worden voor uw vereniging of stad. Ook zijn de zuilen groot genoeg om een fotoplaat of meerdere afbeeldingen te bevatten. Toevoeging van stadswapen of logo behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We kunnen niet alleen voor u de luisterzuil plaatsen, maar ook uw teksten naar wens (als audiobestand) aanleveren. De USB-stick kan dan worden geplaatst in de zuil en uw monument krijgt de status die het verdient: “Een levend, interactief monument”!

Kijk voor meer Erfgoed Beleving ook eens op  www.erfgoed-beleving.nl