Bel mij: 06 1050 1958

Advies en restauratie

Nico van Eeten adviseert en ondersteunt gemeenten, overheden, bedrijven en particulieren bij het restaureren en in stand houden van historisch straatmeubilair, zoals waterpompen, parkbanken, kiosken, fonteinen, standbeelden, lantaarns, poorten, hekwerken en gedenktekens. Hierbij kunt u denken aan advies, inspectie, onderhoud en restauratie, zodat u daar geen verdere zorgen meer om heeft. Een overzichtje van onze dienstverlening:

  • Restauratie en conservering van gietijzeren monumenten en straatmeubilair
  • Reconstructie en model maken
  • Productontwikkeling en reproducties
  • Consultancy en expertise

Onze kennis van historische technieken en metaalgieten is ook voor andere partijen waardevol.
Wij leveren advies en restauratieplannen aan bijvoorbeeld aannemers en architecten. Download hieronder de brochure. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een restauratieadvies laten opstellen? Neem dan gerust, en geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Naast erfgoed onderhoud doen we ook aan Erfgoed Beleving

Want onze passie gaat verder. Wij zorgen niet alleen dat onze monumenten weer te zien zijn, maar ook te voelen, te ruiken, te beleven en te beluisteren! Dat doen we met mooie luisterzuilen, die uw monument weer een stem geven, maar ook bv. door historische waterpompen weer vers drinkwater te geven. Daarnaast verzorgen we ook groeps-arrangementen om uw mooie erfgoed van heel dichtbij te kunnen voelen en beleven. Kijk eens naar de mogelijkheden op www.erfgoed-beleving.nl