Bel mij: 06 1050 1958

Historische Producten

Nico van Eeten heeft de afgelopen decennia een breed productaanbod aan historische, gietijzeren producten geproduceerd en geleverd. Dat gaat van een breed assortiment straatmeubilair tot poorten en hekwerken. Van veel producten zijn ook de technische bestanden en tekeningen beschikbaar, zodat bijvoorbeeld ontwerpers al in een vroeg stadium de historische uitstraling kunnen inpassen in hun idee├źn. Waar kunt u dan zoal aan denken als het gaat om historische producten?

  • Straatmeubilair
  • Poorten en hekwerken
  • Historische waterpompen

Inspectie en onderhoud

Nico van Eeten is adviseur/restaurateur en leverancier van gietijzeren producten. Dat betekent dat wij, dus naast het fysiek vervaardigen en leveren van diverse historische, gietijzeren producten, ook diensten verlenen bij achterstallig onderhoud, slijtage en vandalisme/diefstal. Zijn er in uw gemeente openbare monumenten of straatmeubilair in twijfelachtige conditie en wilt u een advies voor een restauratie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Erfgoed kun je ook beleven

Maar onze passie gaat verder dan alleen onderhoud en restauratie. Wij zorgen niet alleen dat onze monumenten te zien zijn, maar ook te voelen, te ruiken, te beleven en te beluisteren! Dat doen we met mooie luisterzuilen, die uw monument weer een stem geven, maar ook door historische waterpompen vers drinkwater te geven. Daarnaast verzorgen we ook groeps-arrangementen om ons erfgoed van heel dichtbij te kunnen voelen en beleven.

Kijk eens naar de mogelijkheden op www.erfgoed-beleving.nl