Bel mij: 06 1050 1958

Hekwerk bij Villa Hoogvenne in Tilburg.

Stel u voor … u staat voor deze prachtige locatie, en wat denkt u dan? Wat zou zich hier afgespeeld hebben in het verleden? Hoeveel meerwaarde geeft het bezoekers als u het hele verhaal kunt vertellen én laten zien met een luisterzuil.

Hoe het prachtige historische hekwerk bij Villa Hoogvenne aan de Sint-Jozefstraat in Tilburg is in 2012 volledig gerestaureerd. Dit hek was ernstig aangetast door roestvorming en werd bij Men’s Tradition helemaal in oude luister hersteld. De totale lengte van het hekwerk is 60 meter. Voor de veiligheid van de kinderen die in de villa overdag verblijven, is een tweede hek aan de binnenkant geplaatst, dat door struiken vanaf straatzijde uit het zicht gehouden wordt. Het aanzicht vanaf de Sint-Jozefstraat blijft dus gericht op het originele hekwerk. mooi zou het zijn als dit weer gaat leven?

Wist u dat Nederland meer dan 60.000 monumenten bezit, waarvan er velen zijn te bezoeken of te bekijken. Erfgoed is namelijk een onmisbare bouwsteen in onze samenleving. Deze cultuurmonumenten zijn vaak stille getuigen van een markant verleden. Met onze mooie luisterzuilen kunt u de vaak mooie en bewogen geschiedenis van een monument een nieuwe stem geven.